ÉTELINTOLERANCIA vizsgálat 206 allergénre
36 900 Ft
ÉTELINTOLERANCIA vizsgálat 206 allergénre
FT100 Harmadik generációs új vizsgálat
az ételérzékenység precíz kimutatására
Otthona kényelmében egyszerűen elvégezhető, postázható teszt
Milyen esetekben javasoljuk a vizsgálatot?
MINTAVÉTELI CSOMAG TARTALMA
- 2 oldalas mintavételi eljárás tájékoztató
- Alkoholos fertőtlenítő kendő
- 2 db ujjbegyszúró lándzsa
- 2 db mintavételi eszköz (egy tartaléknak)
- Ragtapasz
- Simítózáras tasak
- Párnadoboz
- Mintakérőlap
- Térítésmentesen feladható válaszboríték
- Térítésmentes feladáshoz könyvelt küldemény feladóvevénye
ÉTELINTOLERANCIA 206 vizsgálat allergénlista
ÖLDSÉGEK
Articsóka, Avokádó, Brokkoli, Burgonya, Cékla, Cikória, Cukkini, Endívia, Édesgyökér, Édeskömény, Fehérrépa, Fokhagyma, Gomba, Hagyma, Karalábé, Karfiol, Káposzta, Kelbimbó, Mángold, Padlizsán, Paprika, Paradicsom, Póréhagyma, Rukkola, Saláta, Sárgarépa, Sóska, Spárga, Spenót, Sütőtök, Torma, Uborka, Vargánya, Vöröskáposzta, Zeller, Zöldbab
TEJTERMÉKEK / TOJÁS
Edami sajt, Emmentáli sajt, Gouda sajt, Író, Joghurt, Juhtej, Juhsajt, Kecsketej, Kecskesajt, Leerdam sajt, Mozzarella, Parmezán, Roquefort sajt, Svájci sajt, Tehéntej, Tojásfehérje, Tojássárgája
HÚSOK
Bárányhús, Birkahús, Csirkehús, Fürjhús, Kacsahús, Libahús, Marhahús, Mezei-nyúlhús, Nyúlhús, Pulykahús, Sertéshús, Szarvashús, Vaddisznóhús
GYÜMÖLCSÖK
Alma, Ananász, Banán, Birsalma, Citrom, Cseresznye, Eper, Füge, Gránátalma, Grépfrút, Kék áfonya, Kivi, Kókusz, Körte, Mangó, Marakuja, Málna, Mézdinnye, Narancs, Nektarin, Őszibarack, Papaya, Rebarbara, Sárgabarack, Sárgadinnye, Szeder, Szilva, Szőlő (fehér), Zöldcitrom
EGYÉB ÉLELMISZEREK
Bambuszrügy, Borsmenta, Borsmenta tea, Élesztő, Fekete tea, Glutamát, Glutén, Kamillatea, Kakaó, Kapribogyó, Kávé, Komló, Lenmag, Méz, Olíva olaj, Olíva zöld, Sörélesztő, Szezámmag, Szójatej, Vanília, Zöld tea
GABONÁK
Árpaliszt, Búzakorpa, Búzaliszt, Hajdina Liszt, Kinoa, Köles, Kukorica, Maláta, Rizs, Rozsliszt, Tönkölybúza, Zabliszt
HÜVELYESEK
Bab (fehér), Borsó, Csicseriborsó, Lencse, Lóbab, Szójabab
HALAK, TENGER GYÜMÖLCSEI
Angolna, Arany durbincs, Borotvakagyló, Csuka, Feketetőkehal, Fésűkagyló, Garnélarák, Hekk, Hering, Homár, Kacsakagyló, Kardhal, Kaviár (fekete), Kék kagyló, Lazac, Makréla, Morgóhal, Nyelvhal, Osztriga, Ördöghal, Pisztráng, Polip, Szívkagyló, Szardella, Szardínia, Tengeri Keszeg, Tengeri sügér, Tintahal, Tonhal, Tőkehal, Tüskés sügér, Vénuszkagyló, Vörös álsügér
FŰSZEREK
Ánizs, Babérlevél, Bazsalikom, Bors fekete, Bors fehér, Bors piros, Bors zöld, Fahéj, Gyömbér, Kakukkfű, Kapor, Koriander, Kömény, Köri, Kurkuma, Mustár, Oregánó, Paprika (csípős), Petrezselyem, Pirospaprika, Rozmaring, Sáfrány, Szegfűszeg, Szerecsendió, Zsázsa
MAGVAK, ASZALVÁNYOK
Brazildió, Datolya, Dió, Fenyőmag, Földi mandula, Földi mogyoró, Kesudió, Makadám dió, Mandula, Mazsola, Mogyoró, Napraforgómag, Pisztácia, Szelídgesztenye
Töltse le a mintavételi lépéseket bemutató rövid ismertetőt!
A vizsgálat eredményével keresse fel kezelőorvosát, dietikusát!